Le tala fa'asolopito ma le fa'aogaina o le pale

O le talafaasolopito opaleua fai si matua, i Sasa'e ma Sisifo, ma sa muai ofuina e tagata nei pale na lalaga mai laau i luga o latou ulu.
I Eleni anamua, e faʻaaogaina e tagata mea faʻapipiʻi e pei o lala olive ma laulaau e lalaga ai pale mo le siamupini i Taaloga Olimipeka anamua e ofuina.I Saina anamua, o le a faʻaaogaina foi e tagata pale e fai ma teuteuga e ave ai, o le "Golden History - Public Opinion and Clothing" ei ai: "O mea teuteu a tamaitai, e le faʻatagaina ona faʻaogaina pulu, cui cui inlay ma isi mea, cui lauulu vagana ai pale teuteu teuteu. , o isi mea e faʻasaina O le faʻamaumauga, e mafai ona vaʻaia o le taimi lena o le mama fugalaʻau o mea teuteu i aso uma a tamaitai i Jin.

O le mea moni, e faʻaaogaina e tagata pale e le gata o le "ofu o le ulu" i lenei fomu, o le siamupini o le Olimipeka Eleni anamua e maua ni pale, o le a avea foi ma mea nei.palee pei o se "medal" mamalu, o loʻo tautau i luga o le puipui o se faʻamanatuga, lea na tuʻuina atu ai pale mai ulu o tagata e siitia i luga o le puipui, ma avea ma mea teuteu tautau i luga o le puipui.Na avea ma mea teuteu o tautau i luga o le puipui.

I le sosaiete faʻaonaponei, o le ofuina o se fugalaʻau fugalaʻau e masani lava e le faʻaaogaina io tatou olaga i aso taitasi, ae i le faaipoipoga, o se elemene taua lava e faʻateleina ai le lalelei o le faʻaipoipo, o le tele o faʻaipoipoga o le a tuʻuina atu ai foʻi faʻaipoipo poʻo tamaiti soa ma se pale. .

Faia mai lala o conifers evergreen, o pale Kerisimasi e teuteuina foi i nisi o fualaau aina, e pei o le holly ma pine cones, e aumaia ai le lanumeamata ma le ola i le vaitau malulu.
I le faaopoopo atu i le Kerisimasi, Eseta ia Aperila, o le a tautau foi e tagata Sisifo ni pale e teuteuina i fuamoa lanu.Mulimuli ane, ina ua mou atu le taaʻiga a lotu, o le masani o le tautauina o pale i Europa ma le Iunaite Setete ua le toe i ai ni tapulaa malosi o aso malolo, ma ua i ai ni pale eseese o tautau i vaitau eseese e teuteu ai le tulaga.

https://www.futuredecoration.com/artificial-christmas-home-wedding-decoration-ornament-wreath16-w22-2ft-product/

I aso nei, ua masani i aganuu papalagi le tautaupalei le fale aua i aganuu faapapalagi faalotu, o foliga o le pale e pei o le pale tuitui o le faasatauroga o Iesu, o lea i le Kerisimasi, e tautau ai e tagata pale i luma o le faitotoa e faamanatu ai le sauniga.


Taimi meli: Nov-01-2022